Douanezaken EU-VK

  • De Brexit is al langere tijd een feit, maar er zijn nog steeds ontwikkelingen op het gebied van Douane die voortvloeien uit de Brexit. In de maand maart 2022 zijn er geen nieuwsberichten gepubliceerd voor wat betreft Brexit. Nog steeds gelden onderstaande maatregelen.

  • De Brexit is al langere tijd een feit, maar er zijn nog steeds ontwikkelingen op het gebied van Douane die voortvloeien uit de Brexit. In onderstaand overzicht is een samenvatting weergegeven van de publicaties in de maanden januari en februari 2022.

  • De Brexit is al langere tijd een feit, maar er zijn nog steeds ontwikkelingen op het gebied van Douane die voortvloeien uit de Brexit. In onderstaand overzicht is een samenvatting weergegeven van de publicaties in de maand december 2021.

  • Opnieuw heeft het Verenigd Koninkrijk de Europese Commissie in kennis gesteld van uitbraken van hoogpathogene aviaire influenza bij pluimvee.

    De binnenkomst in de Unie van zendingen pluimvee, levende producten van pluimvee en vers vlees van pluimvee en vederwild uit de gebieden waarvoor door de veterinaire autoriteiten van het Verenigd Koninkrijk beperkende maatregelen zijn vastgesteld in verband met de recente uitbraken van hoogpathogene aviaire influenza, mag daarom niet langer worden toegestaan.

  • De Brexit is al langere tijd een feit, maar er zijn nog steeds ontwikkelingen op het gebied van Douane die voortvloeien uit de Brexit. In onderstaand overzicht wordt een samenvatting weergegeven van de publicaties in de maand november 2021.